Skip to main content

Välkommen som medlem i Linköpings Senioruniversitet!

Vår förening är öppen för alla seniorer som fyllt 55 år. Vi erbjuder våra medlemmar stimulerande studiecirklar, intressanta föredrag, resor, konstvisningar, teaterföreställningar och musikcaféer — allt för att ha trevligt tillsammans och få nya kunskaper. Eftersom allt arbete i föreningen är ideellt kan vi ha mycket förmånliga priser på våra aktiviteter.

Linköpings Senioruniversitet ger för närvarande ut två medlemsblad per år: i maj och i november. De skickas med post till alla medlemmar — som valt så. Medlemsbladen innehåller bland annat information om vårens respektive höstens cirklar, resor, föredrag, konstvisningar och musikcaféer.

Medlemsavgiften är 175 kr per kalenderår.

Information till dig som blir ny medlem från och med 1 november innevarande år: avgiften du betalar gäller för kommande år. Vi bjuder dig på 2 månader.

OBS! Du kan bara anmäla en person per gång i anmälningsformuläret nedan.

 

Kontouppgifter

Din e-postadress och det lösenord du anger här nedan kommer att bli dina inloggningsuppgifter till "Mina Sidor" här på www.sulink.se.
Dina inloggningsuppgifter blir aktiva när vi registrerat att vi erhållit avgiften, vilket kan dröja någon dag efter att din betalning skett.
Användarnamn och lösenord krypteras innan de sänds till servern.

Stjärnmärkta uppgifter måste fyllas i, och det du fyller i här kommer vara förifyllt i din anmälan om du t ex bokar dig för en resa.

Personuppgifter

Här fyller du i dina personuppgifter. Du kan senare uppdatera dessa uppgifter vid behov under "Mina sidor".

Medlemsblad

Tänk på miljön! Nu kan du avstå det tryckta medlemsbladet. Digitalt medlemsblad i PDF-format finns alltid här på hemsidan.

Betalningsinformation

175KR
Digital faktura (PDF)